
پیشنهاد ویژه پی سی مگ
اگر دنبال بهترین سایت برای اعزام دانشجو و مهاجرت به ترکیه با مجوز رسمی می گردی بزن رو دکمه پایین
در سیستمعاملهای اخیر مایکروسافت قابلیت آپدیت خودکار درایورهای مختلف از جمله درایور کارت گرافیک وجود دارد. با این حال گاهی نیاز داریم تا خودمان به صورت دستی اقدام به آپدیت درایور کنیم.
آپدیت کردن درایور کارت گرافیک باعث نمیشود که عملکرد سیستم شما به شکل اعجابانگیزی افزایش پیدا کند بلکه با رفع مشکلات کوچک منجر به بهره وری تمام و کمال از امکانات سختافزاری خواهد شد. با این نوشته همراه باشید تا شیوهی آپدیت کردن درایور کارت گرافیک لپ تاپ و کامپیوتر را بیاموزیم.
فواید آپدیت کردن درایور کارت گرافیک
فرض کنید که شما یک یخچال با گنجایش 20 فوت دارید اما فضای درون آن فقط اجازهی استفاده از 5 فوت آن را به شما میدهد. در چنین مواردی باید با اعمال تغییرات، این فضا را به 20 فوت یا حداقل عددی نزدیک به آن افزایش داد.
آپدیت کارت گرافیک هم دقیقا چنین هدفی دارد. هنگامی که از یک کارت گرافیک قوی استفاده میکنید اما درایور آن را نصب نکرده و یا این که درایور آن را بروزرسانی نمیکنید، به این معنی است که از گنجایش یا ظرفیت کامل آن استفاده نکردهاید. بنابراین باید در بازههای زمانی مشخص اقدام به بروزرسانی آن کنید تا مطمئن شوید که بهترین بازدهی را از سیستم خود دریافت خواهید کرد.
راهنمای تصویری آپدیت درایور کارت گرافیک در اغلب ویندوزها
یک راه خوب برای بروزرسانی کارت گرافیک این است که از Device manager تعبیه شده در خود سیستم استفاده کنید. با استفاده از این ابزار نحوهی بروزرسانی در ویندوز 7، ویندوز 8 ، ویندوز 8.1 و ویندوز 10 یکسان خواهد بود. به مراحل زیر دقت کنید.
- ابتدا دکمهی استارت واقع در گوشهی پایین و سمت چپ سیستم را بزنید تا یک باکس برای جست و جو نمایش داده شود.
- حالا نیاز است که عبارت control panel را در این باکس بنویسید.

- روی control panel کلیک کرده و وارد آن شوید.

- اگر صفحهی خود را به شکل بالا مشاهده میکنید، از گوشهی سمت بالا و راست و از بخش view by گزینهی small icons را انتخاب کنید تا صفحه به شکل زیر دربیاید.

- حالا گزینهی System را پیدا کرده و روی آن کلیک کنید.
- از پانل سمت چپ گزینهی Device manager را انتخاب کنید.
- یک پنجره مشابه شکل زیر برای شما باز میشود که لیستی از سخت افزارهای متصل به سیستم شما را نمایش خواهد داد.
- در بین گزینهها به دنبال گزینهای به نام Display adapters باشید و روی فلش بازشوی سمت چپ آن بزنید تا لیستی را در پایین آن مشاهده کنید.

- کارت گرافیک مد نظر خود را انتخاب کرده و دوبار روی آن بزنید. لیست کارت گرافیکهایی که شما در سیستم خود مشاهده خواهید کرد با تصویر بالا متفاوت خواهد بود.
- یک پنجره مشابه شکل زیر برای شما باز خواهد شد. از بالای این پنجره به بخش Driver بروید و از پایین، گزینهی Update driver را بزنید.

- یک صفحه برای شما باز خواهد شد. گزینهی اول میگوید که جست و جو برای پیدا کردن درایور از طریق اینترنت انجام و در صورت پیدا کردن دانلود شود. گزینهی دوم هم میگوید که جست و جو در حافظهی سیستم خود شما انجام شود. هر کدام را که مایل بودید را انتخاب کنید. ممکن است جست و جو در اینترنت به نتیجهای ختم نشود و علت آن هم این باشد که هیچ آپدیت جدیدی برای درایور کارت گرافیک شما وجود ندارد. یا اینکه درایور جدید هنوز توسط ویندوز شناسایی و تعریف نشده است و این به دلیل عدم آپدیت ویندوز 10 شما بوجود می آید.

- اگر قبلا اقدام به دانلود درایور کارت گرافیک خود کردهاید، کافی است که گزینهی دوم از همین بخش را انتخاب کرده و از پایین صفحه روی گزینهی Let me pick from a list of available drivers on my computer بزنید تا درایور دانلود شده را مشاهده و نصب کنید. برای نصب کردن کافی است که دکمهی Next را بزنید.

قطعا راههای دیگری برای آپدیت کارت گرافیک در ویندوز وجود دارد که ممکن است شما آنها را ترجیح دهید اما استفاده از Device manager برای انجام این کار این مزیت را دارد که در تمام نسخههای ویندوز قابل انجام است.
آموزش آپدیت درایور کارت گرافیک
اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید لایک واقعی میگردی اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی حتما یه سری به سایت خرید فالوور اینستاگرام بزن
روی لینک زیر کلیک کن